Lifestyle

U Gospiću sljedeći tjedan SAJAM POSLOVA

Cilj je ovog projekta omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na tržištu rada i tako pridonijeti dostupnosti i izmjeni informacija među relevantnim čimbenicima, odnosno jačanju partnerstva za zapošljavanje svih sudionika koji na bilo koji način sudjeluju u razvoju regionalnoga gospodarstva. Želi se povezati sve subjekte koji se bave problematikom zapošljavanja i gradnje karijere te time omogućiti kvalitetniju komunikaciju.

U sklopu Sajma održat će se tribina Garancija za mlade kojoj će prisustvovati ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić. Želi se potaknuti poslodavce na to da mladim osobama pruže mogućnost stjecanja radnog iskustva putem stručnog osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa, koje poslodavce u financijskom smislu ne košta ništa, ali im daje društvenu vrijednost i osigurava da putem ovoga instrumenta razvijaju vlastite buduće kadrove.


Tekst: hgk.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close