Lifestyle

U Gospiću sljedeći tjedan SAJAM POSLOVA

Cilj je ovog projekta omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na tržištu rada i tako pridonijeti dostupnosti i izmjeni informacija među relevantnim čimbenicima, odnosno jačanju partnerstva za zapošljavanje svih sudionika koji na bilo koji način sudjeluju u razvoju regionalnoga gospodarstva. Želi se povezati sve subjekte koji se bave problematikom zapošljavanja i gradnje karijere te time omogućiti kvalitetniju komunikaciju.

U sklopu Sajma održat će se tribina Garancija za mlade kojoj će prisustvovati ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić. Želi se potaknuti poslodavce na to da mladim osobama pruže mogućnost stjecanja radnog iskustva putem stručnog osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa, koje poslodavce u financijskom smislu ne košta ništa, ali im daje društvenu vrijednost i osigurava da putem ovoga instrumenta razvijaju vlastite buduće kadrove.


Tekst: hgk.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close