Grad ZagrebScena

U Americi se otvara Muzej prekinutih veza po uzoru na zagrebački!

Po uzoru na slavni zagrebački original, Muzej prekinutih veza uskoro će biti otvoren i u Los Angelesu.


“Dobit ćemo svoj vlastiti Muzej prekinutih veza u svibnju i to na adresi 6751 Hollywood Blvd., nedaleko Hollywooda i Highlanda. Sadržavat će oko 70 izložaka iz hrvatskog muzeja i još oko 30 izložaka koje su donirali građani Los Angelesa. Ako želite donirati nešto što vas podsjeća na vaše slomljeno srce, samo naprijed. Moglo bi to biti katarzično!”, piše Laist.com, pozivajući se na L.A. Weekly.

“Svaki izložak će biti predstavljen sa svojom vlastitom pričom i detaljima vaše veze, no samo osoblje muzeja će znati vaše pravo ime. donirani predmet može zapravo biti baš sve što vam padne na pamet. Zagrebački muzej je recimo izložio par umjetnih grudi koje je suprug jednom zamolio suprugu da stavi tijekom seksa”, objašnjava dalje Laist.com.

Prije samog otvorenja najavljen je i niz evenata, a oduševljeni Amerikanci pozivaju građane da sve skupa prate i putem Twittera i Instagrama.

Pročitajte više na index.hr

Foto: Wikimedia CommonsČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close