Vijesti

Tvornica sladoleda traži kušača čokolade!

Tvornica sladoleda u Škotskoj oglasila je kako traži kušaća čokolade. Vaš životopis nije bitan. Traži se samo da imate usta i da jako, jaako – volite slatko!


“Prijaviti se može bilo tko, bez obzira na dob ili prijašnja radna iskustva. Sve što tražimo jest da volite čokoladu”, rekal je glasnogovornica tvornice “Mackie’s“, Karin Hayhow.

Potraga za kušaćem krenula je danas, jer će tvrtka već u travnju iduće godine otvoriti nove pogone za proizvodnju. U narednih 10 dana, uprava će primati molbe za mjesto kušaća, koji, osim molbe, moraju priložiti i vlastitu ideju o tome od čega bi tebala biti napravljena njihova idealna čokoladica.Mackie’s će odabrati četvoro finalista, koji će potom biti pozvani u tvornicu kako bi se dodatno ispitale njihove sposobnosti u kušanju slatke čokolade.

“Od kandidata želimo saznati što vole, zašto to vole i što im se sviđa u čokoladi koju ćemo im ponuditi da kušaju”, rekla je Hayhow.Na Facebook stranici Mackie’sa ljudi će moći podržati one kandidate čiji su recepti za idealnu čokoladicu najviše privlačni. Posao se daje na godinu dana, a uključuje i cjelogodišnju zalihu slatkiša, koje glavni kušač čokolade može nositi doma.


Tekst: net.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close