LikaVijestiŽupanijskaPolitika

Tušak komentirao pad splitske vlasti

PULJAK I IVOŠEVIĆ DALI OSTAVKU, KOMENTAR IZ LIKE

Danijel Tušak, vijećnik iz Ličko-senjske Skupštine, danas je komentirao pad vlasti u Splitu.


Danas je na svom Facebooku Tušak napisao status o situaciji u Splitu. Ostavkom Puljka i Ivoševića pala je vlast i ide se na nove izbore. Ta dosad neviđena situacija u Splitu, uzrokovala je ovaj komentar.

Vrlo zanimljiva praksa u novijoj hrvatskoj političkoj povijesti. Preuzimanje odgovornosti u Splitu. Nikako ne podržavam način komunikacije koji je bio povod ovom današnjem činu. Bez obzira na probleme na koje se naiđe, osoba koju narod izabere mora imati na umu da radi javni posao koji treba biti na dobrobit građana. – kaže Tušak.

Komentira i neandertalce u politici.

Dovoljno je bilo kočijaša, neandertalaca i ostalih nekulturnih nesposobnjakovića koji su svojim ponašanjem bili svima nama na sramotu. Nadam se da ovakav čin neće ostati izoliran i da će biti što manje naših političara koji se za funkciju drže rukama i nogama i ne puštaju, a što više preuzimanja odgovornosti. Ako si sposoban i ako radiš pošteno, valjda će to netko primijetiti. Ako ne, onda nemaš za čim žaliti. Još jedno životno iskustvo. Pohvalno je preuzimanje odgovornosti u smislu davanja ostavke i novih izbora, a možete li zamisliti da se ovakvo nešto dogodi u ličkom kraju?

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close