Turizam

Turističkoj zajednici Grada Otočca velika zlatna medalja za Advent u Otočcu!

JOŠ JEDNO VELIKO PRIZNANJE

Lijepe vijesti stižu iz Turističke zajednice Grada Otočca. Dva dana uoči početka ovogodišnjeg Adventa u Otočcu, manifestacija je dobila još jedno vrijedno priznanje!


Na upravo održanom 54. Novosadskom sajmu turizma Turistička zajednica Grada Otočca nagrađena je velikom zlatnom medaljom za manifestaciju Advent u Otočcu. Novosadski sajam jedan je od najvećih sajmova u jugoistočnoj Europi, a član je i Međunarodnog kongresnog udruženja – ICCA i Srednjoeuropskog sajamskog udruženja – CEFA. Time je na međunarodnoj razni još jednom potvrđena kvaliteta organizacije manifestacije Advent u Otočcu.

Prisjetimo se, prošle je godine Advent u Otočcu osvojio i visoko 2. mjesto za najljepši advent u Hrvatskoj u kategoriji malih gradova. Natjecanje se provodilo na Facebook stranici Gradonačelnik.hr pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta.

„Velik odaziv žitelja Otočca i Gacke na prošlogodišnjem natjecanju bio je potvrda nama organizatorima da smo dobro odradili svoj posao, ali i razlog da se ove godine potrudimo još više. Program smo obogatili i upotpunili te se nadamo da će nas ove godine i vrijeme poslužiti kako bismo sve zaista i realizirali. Moram naglasiti važnu i već tradicionalnu uključenost lokalnih proizvođača, udruga, sportskih klubova i folklornih društava, javnih ustanova, poduzetnika i poduzeća koji su svojim angažmanom doprinijeli pripremi i realizaciji i ovogodišnjeg adventskog programa. Također, ovim putem pozivam sve da posjete Advent u Otočcu i prepuste se Božićnoj čaroliji u Gackoj “ kazala je direktorica turističke zajednice Grada Otočca Viktorija Rogić.

 

 

Foto: TZG Otočca

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close