ScenaTurizam

Turističko zapošljavanje: osigurani smještaj i hrana, a nude se i ugovori na stalno

Hrvatskoj je nedavno dodijeljeno još jedno priznanje po pitanju turističke atraktivnosti. Najveći i najpoznatiji turistički vodič na svijetu, Lonely planet, je objavio listu vodećih europskih destinacija koje svakako treba posjetiti ovog ljeta. Sjeverna Dalmacija, regija koja  ima ‘sve kulturne značajke Jadrana i pritom ima zapanjujuće netaknutu prirodu kakve gotovo da nema drugdje u Europi’ zauzela je visoko deseto mjesto.

Priznanje poput ovog doprinose uspjehu turističke sezone, a pripreme su već odavno počele i to zapošljavanjem kvalitetnih turistički djelatnika. Ukoliko i sami tražite posao na Jadranu, provjerite ponudu poslova na MojPosao portalu. Ovaj tjedan izdvajamo sljedeće otvorene natječaje:

Hotelska grupacija Karisma zapošljava veći broj djelatnika na pozicijama konobara, barmena, kuhara, pomoćnog voditelja kuhinje i slastičara. Pored ugodnog i motivirajućeg radnog okruženja, poslodavac osigurava smještaj i hranu. Svoju prijavu možete poslati putem portala, najkasnije do 1. lipnja.

Veći broj vozača B kategorije zapošljava turistička agencija Connecto Mare. Traže se djelatnici na području Splita, Pule, Rijeke, Zadra. Šibenika, Makarske i Dubrovnika. Plaća iznosi 6.000 kuna neto + napojnice, a poslodavac omogućuje i edukaciju te službeni mobitel i tablet.

Ukoliko ste spremni na posao u inozemstvu, prijavite se za rad na kruzerima švicarske tvrtke Viking River Cruises. Informacije o radnim zadacima, plaći i uvjetima možete pročitati u oglasima za sobarice, kuhare, pomoćne radnike i konobare.

Gulliver travel vas poziva na prijave za  posao turističkog zastupnika i vodiča na izletima. Za kandidate iz drugih županija je omogućen smještaj. Sve o poslu i traženim uvjetima možete pronaći na MojPosao portalu.

Dubrovački restorani Panorama, Nautika i Dubravka i ove godine traže veći broj novih djelatnika. Sve informacije možete pronaći u oglasima.

Gradska kavana je također u potrazi za većim brojem djelatnika.  Svoju prijavu za željenu radnu poziciju možete poslati putem portala, najkasnije do 16. lipnja.

Jadranka hoteli su u potrazi za kuharima, konobarima, sobaricama i spasiocima. Poslodavac omogućuje profesionalnu edukaciju, ugovor o radu uz mogućnost dugoročnog zapošljavanja, smještaj i hranu.

Primošten hoteli traže kuhara za pripremu a´la carte jela. Kandidatu su pokriveni putni troškovi, a na radnom mjestu su osigurani smještaj i hrana.  Prijavite se već danas!

Konoba Bepo na području Nina također je u potrazi za kuharom. Svoju prijavu možete poslati najkasnije do 8. lipnja.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close