DogađanjaVijesti

Tri kralja zabave održala spektakularan koncert u Zagrebu

Tri kralja zabave na noge su podigli cijeli Lisinski koji je pjevao i plesao puna tri i po sata, od prve do posljednje pjesme Dražena Zečića, Jasmina Stavrosa i Mladena Grdovića.


Dražen Zečić otvorio je koncert svojim najvećim hitovima ‘Ima li nade za nas’, ‘Nitko nema dva života’, ‘Pokidat ću lance sve’ i mnogim drugima tijekom kojih nitko nije mogao ostati sjediti.

Zečić se spustio među publiku i pozdravljao s obožavateljima, a oni su sve pjesme s njim otpjevali uglas i ispratili ga gromoglasnim pljeskom.

Nakon njega je na pozornicu izašao Mladen Grdović pjevajući svoj veliki hit ‘Evo mene, moji ljudi’. Njegov nastup bio je sat vremena čiste Dalmacije uz pjesme ‘Dalmatinac’, ‘Za ljubav ja dao bi sve’, ‘Nije u šoldima sve’, ‘Da te nima’… No, da je Grdović uistinu kralj dobre zabave, neovisno o regiji ili žanru, pokazao je zapjevavši ‘Joj Anice’ i miks pjesama ‘Karanfili’ i ‘Volim piti i ljubiti’.

Zadnji je nastupio Jasmin Stavros kojeg je neumorna publika također dočekala velikim pljeskom. Dvorana se orila kad je zapjevao ‘Dao bi sto Amerika’, ‘Umoran’, ‘Kad se prijatelji rastaju’, a njegovi veliki hitovi ‘Nemoj se udavati’ i ‘Ljubomorni ljudi’ ponovno su rasplesali Lisinski.

Pri kraju njegova nastupa na pozornicu su se vratili Grdović i Zečić, pa su na kratko zamijenili uloge. Grdović je zapjevao Stavrosovu pjesmu ‘Umoran’, Stavros ‘Ako odem prijatelji’ koju je napisao Zečić, a Zečić se pak okušao u pjevanju Grdovićeve ‘Dalmatinac’. Fešta je tada kulminirala te se cijela dvorana spustila pred pozornicu da bude što bliže kraljevima, a oni su im za kraj, kako su i obećali, zajedno otpjevali pjesmu ‘Da nije ljubavi’.

Dva dana prije Lisinskog, Stavros, Grdović i Zečić nastupili u Koprivnici u punoj sportskoj dvorani te su tako ponovno pokazali da su uistinu pravi zabavljači performeri bez obzira gdje nastupali i koji žanr zapjevali.

Prepoznali su to i u Lisinskom te su odlučili da je konačno vrijeme da netko i okruni Tri kralja zabave. Darovali su im kraljevske krune koje simbolički potvrđuju da je riječ o trojici izvrsnih izvođača, vlasnika velikih hitova kvalitetne hrvatske zabavne glazbe, pravih zabavljača i uvijek rado viđenih gostiju u bilo kojem dijelu Hrvatske i šire.

Tri kralja zabave nakon Lisinskog čeka koncert u ljubljanskoj hali Tivoli i to 18. prosinca, a u prodaji je i njihov album ‘Tri kralja zabave’ sa 18 najvećih hitova Mladena Grdovića, Jasmina Stavrosa i Dražena Zečića, a kupiti ga možete na web-shopu Scardone.


 

Tekst: Scardona

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close