Film i TVVijesti

Traže se STATISTI iz Gospića za snimanje filma o generalu Gotovini!

Krajem ovog mjeseca započinje snimanje filma “General” redatelja Antuna Vrdoljaka u kojemu će se govoriti o životnom putu generala Ante Gotovine. Generala će glumiti Goran Višnjić,  a u filmu će, između ostalih, igrati i Nataša Janjić, Tarik Filipović i Goran Navojec.


Za potrebe snimanja Produkcija i Casting agencija Serena Pro traži veliki broj statista raznih profila sa područja Like, Dalmacije, Zagore, Kvarnera, Slavonije i Zagreba.

Audicije za statiste održavat će se u većim gradovima prema naknadno objavljenom rasporedu, a započinju već od idućeg tjedna u Gospiću i Zadru.

Jedna od prvih lokacija na kojoj će se snimati film je Gospić. Snimanje u Gospiću će započeti krajem veljače, a za potrebe snimanja na ovoj lokaciji traže se muškarci starosti između 20 i 50 godina.

Sve informacije o lokacijama, terminima snimanja i profilima ljudi koji su potrebni na određenim lokacijama pratite OVDJE.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close