Događanja

Tragovi i Denis Dumančić predstavili spot za pjesmu “Sve na ljubav miriše”

Denis Dumančić glazbeni je autor koji uistinu zna napraviti hit pjesmu, ali i prepoznati veliki potencijal u “nekim novim klincima”. Upravo se ta savršena kombinacija dogodila s mladim bendom Tragovi koji su ga oduševili svojom sviračkom energijom i nevjerojatnom karizmom pa im je odlučio napisati pjesmu, a stihove je prepustio svom jednako dokazanom kolegi autoru Nenadu Ninčeviću.


Rezultat suradnje je “Sve na ljubav miriše”, pjesma koja osvaja na prvu svojom poletnom melodijom i tekstom u kojemu se može prepoznati svatko tko je bar jednom u životu osjetio navalu pozitivnih osjećaja koje u čovjeku pobuđuje ljubav. Aranžman je nastao zajedničkom kreativnom snagom Igora Ivanovića i Denisa Dumančića, dok je produkcija povjerena Igoru Ivanoviću i deciBel studiju.

Lepršavi videospot djelo je poznatog redatelja Daria Lepoglavca, a prati dvije usporedne ljubavne priče. Prva je ona mladog para na početku obećavajuće veze i tu je pjevač Tragova Mihael Bogčev pokazao zavidnu glumačku vještinu, dok u drugoj priči Denis Dumančić i njegova supruga Zorica utjelovljuju zreliji ljubavni par koji je prošao dug zajednički put na kojemu nisu izgubili međusobnu prisnost i povjerenje. Sniman je u koprivničkom Domu mladih čemu je prisustvovala i brojna publika mladog benda te na atraktivnim lokacija u Grazu (Austrija) i Zagrebu.

Tragovi su mladi peteročlani glazbeni sastav iz Koprivnice koji djeluje posljednje dvije godine, a godišnje prosječno izvede stotinjak nastupa uživo. Čine ga Mihael Bogčev (vokal), Dejan Petričević (solo gitara/back vokal), Dario Horvatić (bas/back vokal), Dominik Šikulec (klavijature/back vokal) i Kristijan Petrikovski (bubnjevi).

 

Foto: screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close