Vijesti

TOP 10: Što žena želi čuti u krevetu?

Iako možda nekima prljavi govor u krevetu predstavlja tabu temu, mnoge žene vole kada im muškarci podilaze i za vrijeme seksa. Postoje neke stvari koje svaka žena obožava čuti dok je seksualno zadovoljavate.

1. ‘Tako si uska’. Iako nije pristojno ulaziti u debatu koliko je neka žena uska ili široka, činjenica je da se kod žene koja je seksualno uzbuđena javljaju kontrakcije. Stoga, ako joj muškarac tijekom seksi izjavi ovako nešto, ona će se još više uzbuditi.

2. ‘Ja sam samo tvoj’
. Ova izjava nije obećanje koje se daje djevojci u vezi, ona jednostavno odlično zvuči dok je cura gore. Tada preuzima inicijativu u seksu, a muškarac joj se podaje i priznaje kako je samo njezin.
3. ‘Želim te okusiti’.
Nema bolje rečenice od ove kako bi svojoj dragoj predložili da joj pružite oralno zadovoljstvo. Gotovo svaka djevojka takav će oblik ‘akcije’ objeručke prihvatiti.

4. ‘Odličnog si okusa’. Kada ste već dolje, svaka žena voli čuti što mislite o njezinom međunožju. Ako su reakcije pozitivne, naravno. Tako joj slobodno dajte do znanja kako njezina vagina ima odličan okus.


5. ‘Tako si seksi’.
Svatko, pa čak i ona osoba koja je svjesna svog seksipila, voli čuti ovakav kompliment. A kada je ta osoba vaša partnerica koja vam se potpuno gola podaje u krevetu, užitak je još veći.


6. ‘Reci mi, što želiš da ti radim?’
. Ovom izjavom svojoj partnerici pružate mogućnost da iskaže i ostavio sve svoje seksualne želje i fantazije. da stvar bude još uzbudljivija, muškarac i dalje može voditi dominantnu ulogu i izvršavati naredbe žene.


7. ‘Koža ti je tako mekana’.
Još jedna topla rečenica zbog koje će vaša partnerica ‘poletjeti’ na krilima samopouzdanja kojeg će iskazati u krevetu.

8. ‘Ovo je odličan osjećaj’. Kada zaista uživate pod prstima svoje drage, između seksi dahtanja, uhvatite zraka i recite joj koliko se dobro osjećate.


9. ‘Pogledaj svoje grudi, guzu…’.
Čak i ako vaša partnerica nije preveliki egzibiocionist, malo igranja s vlastitim oblinama moglo bi dodatno uzbuditi oboje. Stoga je probajte nagovoriti na tu akciju.


10. ‘Volim te’.
Te čarobne riječi svaka žena voli čuti. No, budite oprezni s njima. Nemojte ih prerano izgovarati – na početku veze ili ako se još zaista tako ne osjećate.

Tekst: hot.net.hr
 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close