Scena

Tomislav Bralić i klapa Intrade održali rođendanski koncert

Pred prepunom dvoranom Krešimira Ćosića, Tomislav Bralić i klapa Intrade održali su ove subote spektakularan koncert kojim su obilježili 30 godina od osnutka klape. Klapa je odučila u svom Zadru održati prvi slavljenički koncert i održati još jedan koncert za pamćenje.


Gotovo nitko nije ostao sjediti kad su Bralić i Intrade počeli nizati hitove poput ‘Croatio, iz duše te ljubim’, ‘Nisan te sriće’, ‘Zora bila’, ‘Zalutali pogled’, ‘Ti si ka pisma’, ‘Ne znam što me tebi vuče’ i mnoge druge.

Atmosferi je pridonio i izvrstan light show koji je obasjavao pozornicu sve do pred sam kraj kada je klapa zamolila da se sva svjetla ugase, a publika da upali mobitele. Višnjik se u tom trenutku pretvorio u ‘zvjezdano nebo’ stvarajući magičnu atmosferu za posljednju pjesmu koncerta ‘Croatio, iz duše te ljubim’.

Tijekom cijelog koncerta na velikom video zidu na pozornici prikazivale su se fotografije značajnih trenutaka i sa prekooceanskih turneja te stare fotografije klape koja od gotovo samog početka djeluje pod vodstvom Davora Petrovića. Osim što joj je umjetnički voditelj, Petrović ujedno svira gitaru u klapi te potpisuje mnoge njene pjesme. Tomislav Bralić i klapa Intrade pred sam kraj koncerta na pozornicu su pozvali bivše članove klape kako bi im se zahvalili na njihovom djelovanju i tragu koji su ostavili u povijesti klape Intrade.


 

Tekst: Scardona

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close