Thompson na turneji dijasporom

LIKACLUB

Nakon spektakularnih koncerata u Areni Zagreb i Spaladium Areni te nekoliko desetaka nastupa u sklopu turneje “Ora et labora”, Marko Perković Thompson je otputovao u Kanadu gdje će održati tri koncerta. Sva tri koncerta su rasprodana prije nekoliko dana, a Thompson će nastupati 24. siječnja u Croatian Cultural Centru u Vancouveru te u Lithuanian Hallu u Torontu 30. i 31. siječnja.

Turneja “Ora et labora” trajala je nekoliko mjeseci, a Thompson je rasprodanim koncertima dokazao da je najomiljeniji domaći glazbenik. Osim u Hrvatskoj, nastupao je i u Austriji, Njemačkoj te BiH.Posebno se pamti koncert na splitskom Poljudu 2013. godine na kojem se okupilo preko 50.000 ljudi. Koncert je zabilježen na DVD-u “Poljud Live”, a na njemu se, osim pjesama s aktualnog albuma “Ora et labora”, nalaze i Thompsonovi najveći hitovi poput pjesama “E moj narode”, “Geni kameni”, “Zaustavi se, vjetre”, “Moj dida i ja”, “Lijepa li si”, “Neka niko ne dira u moj mali dio svemira”.

U 2014. godini Marko Perković Thompson primio je čak dva vrlo značajna priznanja – diskografsku nagradu Porin za Hit godine, pjesmu “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova”, te dva posebnapriznanja CMC televizije za Hit i Izvođača godine.

Tekst/foto: Croatia Records

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u