Događanja

The Garden festival zamjeniti će Love International

The Garden Festival se ove godine održava jubilarni 10. i posljednji put na lokaciji The Garden Tisno od 1. do 8. srpnja. Prvi festival elektronske glazbe na hrvatskoj obali i događaj koji je inspirirao cijelu festivalsku scenu doživo je svoj vrhunac, ali će tim nastaviti djelovati kao ambasador za lokaciju The Garden Tisno i privlačiti nove događaje i promotore na lokaciju te osiguravati odmor s glazbenom pozadinom tijekom ljetnih mjeseci


‘Ovo nije kraj, ovo je zapravo novi početak. Već iduće godine u vrijeme kada se inače održava The Garden Festival dolazi novi, Love International, a termin prepuštamo u mlađe ruke. Riječ je o engleskim promotorima koji će donijeti svoju viziju festivala na našu lokaciju i brendirati ju kao mjesto za odmor i zabavu. Nama će ostati više vremena za uložiti u razvoj The Garden Tisno lokacije i poboljšati ju logistički, kao i brandirati samo Tisno. Na lokaciju The Garden Tisno dolazi i novi talijanski Movement festival, promotori iz Torina s iskustvom rada u Detroitu, stoga očekujemo i porast posjeta iz Italije’, poručio je Nick Colgan, jedan od osnivača The Garden Festivala i domaćin lokacije The Garden Tisno.

The Garden Festival i dalje ove godine u tjedan dana, od 1. do 8. srpnja, nudi odličan lineup s više od 150 izvođača, među kojima su svjetski poznati Bonobo, Seth Troxler, DJ Harvey, Paranoid London,Nightmares On Wax, čak 23 zabave na brodovima kao i zabave u klubu Barbarella’s, a očekuje se i još pokoje iznenađenje. Na lokaciji The Garden Tisno će se nakon The Garden Festivala i dalje održavati festivali kroz srpanj i kolovoz, a to su Electric Elephant, Stop Making Sense, SunceBeat i Soundwavekoji svake godine privuku veliki broj turista i stavljaju Tisno na festivalsku mapu svijeta.


 

Tekst: tportal

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close