Lifestyle

Testirajte znanje stranog jezika, besplatno!

Već i ptice na grani su upoznate s činjenicom da velika većina poslodavaca očekuje poznavanje stranih jezika, posebice engleskog. Isto to znanje još je više očekivano u uslužnoj djelatnosti kao što je turizam. Dodatno, očekivanja zadnjih nekoliko godina su još i veća pa poslodavci sve više očekuju napredno poznavanje jezika.


Kako biste utvrdili na kojem ste stupnju poznavanja, testirajte svoje znanje uz nekoliko klikova miša.

Na portalu EduCentar.net možete pronaći online testove jezika koje provodi škola stranih jezika Vodnikova. Ukoliko ustanovite da vam je znanje potrebnog jezika pomalo ‘zahrđalo’, na portalu možete pronaći i ponudu tečajeva stranih jezika po povoljnijim cijenama.

Ponudu poslova u turizmu možete pronaći na MojPosao portalu, a pozivamo sve motivirane tražitelje posla da se prijave u bazu ‘Poslovi u turizmu’ kako bi ih poslodavci kontaktirali i angažirali za rad. Više informacija o bazi možete pronaći na portalu.


 

Tekst: Petra Rulek / MojPosao.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close