DogađanjaVijesti

Teen Daze održati će koncert u Tvornici kulture

Valentinovo u zagrebačkoj Tvornici, u nedjelju 14. veljače 2016., dovodi Teen Dazea, jednog on najperspektivnijih mladih glazbenika i producenata. Rad ovog Kanađanima već je opetovano priznat kroz poznati Majestic Casual kanal koji je kao audio-vizualna platforma zadužen za otkrivanje novih indie, soul, r’n’b i sličnih zvukova. Njegove sanjive i melodične pjesme bit će savršena zvučna kulisa za Valentinovo


Teen Daze, iza kojeg se krije Jamison iz Kanade, s 24 godine objavio je EP ‘Four More Years’, a njegov debitantski uradak kućnih sanjivih snimaka označio je 2010. godinu kao početak nečeg novog. Dvije godine kasnije život ovog mladića se promijenio pod utjecajem obiteljskih događaja, propalih veza i odvojenosti od svijeta, a Teen Daze se sa svim problemima nosio kroz stalni rad na izdanjima. U narednih nekoliko godina popunio je svoju diskografiju s futurističkim i utopističkim ‘All Of Us, Together’, pronašao utočiste kroz ‘The Inner Mansions’ ili pak prigrlio svoju izoliranost kroz uradak ‘Glacier’. Baš kao pravi umjetnik, Teen Daze se kroz svoj rad nosio s raznim životnim situacijama.

Iako ponosan na svoj rad, Teen Daze je prekinuo ciklus kućne produkcije kako se približavalo vrijeme za novu ploču. Tih nekoliko koraka ključnih da izađe iz dvoje sigurne zone i podijeli svoj rad s drugima označilo je veliku prekretnicu. S preko 30 demo izdanja, Teen Daze se priključio jednom od svojih glazbenih uzora Johnu Vandersliceu u njegovom analognom studiju Tiny Telephone u San Franciscu. Nove tehničke mogućnosti snimanja, kao i rad s Vandersliceom i producentom Simonom Bridgefootom, donijela je novo samopouzdanje.

Više čitajte na tportal.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close