Vijesti

Team Halida Bešlića zaslužan za novi hit Noćnog života

Noćni život, bend koji definitivno ruši sve predrasude u glazbenim stilovima dokazali su da su majstori svoga zanata, njihovi pregledi na youtubu broje milione a njihovi video zapisi na kanalu pregledani su preko 60 miliona puta!


Singlovi Suharak, Sto kafana, Kralj boema, Hercegovka iz Mostara samo su neki od pjesma koje se izvode na svim tulumima a sada je u njihovu obitelj stigla i „Tanka nit“ prekrasna ljubavna balada.
Iako je stiglo neko turbulentno vrijeme stilova glazbe grupa Noćni život ostala je vjerna svojem tradicionalnom zvuku i ponovo nas iznenadila novom pjesmom koju i ovoga puta potpisuje tim Halida Bešlića, Mirko Šenkovski-Geronimo te Samir Kadirić.

„Momci su odlični, pristupačni i vjerujem da će svojom upornosti postići svoj cilj, a već je u pripremi i nova pjesma koja će uskoro biti objavljena“ kroz razgovor nam je rekao Mirko Šenkovski autor i producent.
Spot za pjesmu „Tanka nit“ sniman je na prekrasnom imanju „Obiteljsko izletište Novak“ dok spot potpisuje tim Škalić produkcije.

„Tanka nit“ provest će vas svojim zvukom kroz veći dio Hrvatske a i ispričati prekrasnu ljubavnu priću.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close