Vijesti

Tamburaški sastav Vranac predstavlja “Lanjski snijeg”

Vranac predstavlja videospot za pjesmu premijerno izvedenu na ovogodišnjim Zlatnim žicama Slavonije u Požegi. Riječ je o ljubavnoj pjesmi “Lanjski snijeg” kojom su privukli veliku pažnju publike na festivalu.


“Naš novi singl govori o nesretnoj, neuzvraćenoj ljubavi. Mislimo da smo se svi  barem jednom našli u ovakvoj, naizgled, bezizlaznoj situaciji. Radi se o pjesmi uz koju se mogu poistovjetiti sve generacije. Čuvši prve taktove znali smo da želimo snimiti ovu pjesmu. Iako ljubavne tematike, pjesma vas zove na ples. Kada vam tekst i glazbu za pjesmu napiše Mario Vestić, a aranžman potpišu Branimir Jovanovac Bani i Zlatko Galik Zlaja, znate da imate dobitnu kombinaciju. Činjenica da su baš za vas pjesmu napravili naši poznati tekstopisci i skladatelji veliki je kompliment.” – govore nam dečki iz benda Vranac.

U spotu se, uz dečke iz benda, pojavljuje i plesačica Ana Marija Lednić, a sniman je u napuštenom skladištu u Osijeku. Redatelj spota je talentirani Josip Grizbaher. Ovaj vinkovački sastav poznat je po odličnom kombiniranju popularne glazbe i najdraže im tambure.

Iza sebe imaju hitove “Dotakni me pogledom”, “Neću ti lagat, mala”, “Zauvijek ti i ja” koji su obilježili njihovo glazbeno stvaralaštvo. Pjesma “Lanjski snijeg” nalazit će se na albumu koji je najavljen za sljedeću godinu, a velika je vjerojatnost da će doživjeti uspjeh kao i album “Laži medene” koji je objavljen za Croatia Records 2014. godine, kada je bio jedan od najprodavanijih albuma godine.

 

Izvor: PR | Foto: Youtube screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close