Događanja

Tajne iz svlačionice: Modrić je vođa Reala, važan kao Ronaldo!

– Luka Modrić je čovjek koji okuplja ljude i koji ih sve povezuje”, rekao je jedan od trenera Reala.

Povratak Luke Modrića na teren od iznimne je važnosti za madridski Real, ali i za hrvatsku reprezentaciju. Niko Kovač jučer je objavio odličnu vijest i rekao kako će naš glavni igrač biti spreman za Norvešku, a istovremeno je u španjolskim medijima objavljen još jedan u nizu članaka koji potvrđuje njegovu vrijednost.

Marca je Luki posvetila veliki članak u kojem se opisuje njegov utjecaj u Realu. U tekstu se navodi kako je Real osjetio njegov izostanak,posebno početkom 2015. godine kada je pao u krizu, a forma koju je pokazao nakon povratka zaista je ohrabrujuća i trener Carlo Ancelotti računa na njegov doprinos u završnici sezone.

“Lukine igre natjerale su talijanskog trenera da shvati kako je on jednako bitan kao Ramos i Ronaldo. Ancelotti cijeni njegovo iskustvo, sposobnost da ‘otključa’ obranu protivnika i inteligenciju. On suigrače čini boljima i zato je Talijan uvjeren da će profitirati kada se on potpuno vrati u završnici”, stoji u članku u kojem se opisuje i to kako utječe na suigrače u svlačionici.

“Njegov povratak utjecao je i na momčad izvan travnjaka. On nije tip koji će povisiti glas u svlačionici, ali to ne znači da i tamo ne drži vlast, njega se uvijek sluša.”

– Luka je čovjek koji okuplja ljude i koji ih sve povezuje”, rekao je jedan od trenera Reala.

Novinar piše i o tome kako je Lukina vizija igre najbolja te da zbog toga čestosavjetuje druge i govori što treba popraviti. Često je spreman govoriti i kada stvari ne idu kako treba. Tako su za primjer uzeli njegovu izjavu nakon susreta s Barcelonom.

– Kada smo primili drugi gol, prestali smo igrati kao momčad, što je bilo ključno, rekao je Modrić nakon utakmice, bez straha da će netko od njegovih kolega to krivo protumačiti i uvrijediti se.

“Ono što Luka Modrić kaže, u svlačionici Reala obično je sveta riječ“, zaključak je teksta.

Tekst: vecernji.hr

Foto: This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license. (author: Fanny Schertzer)

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close