LifestyleIzdvojeno

Svjetska zdravstvena organizacija: “Djed Mraz je imun na koronu i moći će djeci dostaviti poklone”

POSEBNA PROPUSNICA

Nema ponoćke, nema čestitanja, puno toga ove godine nije kao prije.


Pa se tako ove godine djeca nisu družila s Djedom Mrazom. Jednostavno nije epidemiomološki. Pa je Svjetska zdravstvena organizacija, proglasila da je Djed Mraz imun na koronu. Dakle ne treba mu dezinficijens i maska kad se spušta niz dimnjak.

Mogu vam reći da je Djed Mraz imun na ovaj virus. Kratko smo porazgovarali s njim, on i Baka Mraz su dobro i imaju pune ruke posla. Čuli smo se i sa državnicima diljem svijeta koji su samo zbog Djeda Mraza ublažili mjere potpunog zatvaranja kako bi se slobodno kretao. Dakle, zračni putevi su oslobođeni za njega i moći će djeci dostaviti poklone. Ali, jako je važno da djeca imaju na umu da treba paziti na fizičku distancu između njih i Djeda Mraza, ali i druge djece”, rekla je rekla je Maria Van Kerkhove, WHO.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close