LifestyleIzdvojeno

Svjetska zdravstvena organizacija: “Djed Mraz je imun na koronu i moći će djeci dostaviti poklone”

POSEBNA PROPUSNICA

Nema ponoćke, nema čestitanja, puno toga ove godine nije kao prije.


Pa se tako ove godine djeca nisu družila s Djedom Mrazom. Jednostavno nije epidemiomološki. Pa je Svjetska zdravstvena organizacija, proglasila da je Djed Mraz imun na koronu. Dakle ne treba mu dezinficijens i maska kad se spušta niz dimnjak.

Mogu vam reći da je Djed Mraz imun na ovaj virus. Kratko smo porazgovarali s njim, on i Baka Mraz su dobro i imaju pune ruke posla. Čuli smo se i sa državnicima diljem svijeta koji su samo zbog Djeda Mraza ublažili mjere potpunog zatvaranja kako bi se slobodno kretao. Dakle, zračni putevi su oslobođeni za njega i moći će djeci dostaviti poklone. Ali, jako je važno da djeca imaju na umu da treba paziti na fizičku distancu između njih i Djeda Mraza, ali i druge djece”, rekla je rekla je Maria Van Kerkhove, WHO.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close