VijestiSvijetKarijera

Svjetska platforma Clutch: Prilika Grupa u top 100 vodećih B2B tvrtki u Hrvatskoj

Vodeća platforma poslovnih usluga Clutch objavila je popis vodećih tvrtki u Hrvatskoj za 2022. godinu u sektorima marketinga i IT-a


Clutch je izvrsno mjesto za traženje vrhunskih tvrtki koje će se baviti vašim projektom. Sadrži pouzdane informacije, analitičke podatke i prave recenzije o stotinama tvrtki za oglašavanje i marketing, web dizajn, marketing na tražilicama, razvoj softvera, razvoj weba i mobilnih aplikacija te IT savjetovanje iz cijelog svijeta.

U  službenom priopćenju Clutch je procijenio i identificirao vrhunske hrvatske B2B lidere, a metodološko istraživanje platforme uzelo je u obzir sljedeće kriterije:

  • Ponuđene usluge
  • Klijenti i recenzije
  • Studije slučaja
  • Primljene nagrade
  • Prisutnost na društvenim mrežama

Prilika Grupa, marketinška agencija  koja djeluje kao full service tvrtka za usluge u komunikacijama, zauzela je visoko dvadeseto mjesto u kategoriji hrvatskih agencija za B2B sektor i nalazi se u top 100 vodećih tvrtki tog sektora za B2B u Hrvatskoj.

“Zadovoljstvo nam je u Clutchu slaviti nedvojbeno zaslužne lidere iz Hrvatske“, rekao je izvršni direktor Clutch Accounta Jake Cox. “Oni su postali pouzdani partneri svojih klijenata. Jedva čekamo da vidimo koliko će napredovati i razvijati se ove 2022. godine.”

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close