Događanja

SVADBA U GOSPIĆU Udala se Marta iz “Života na vagi”!

Sjećate li se Senjkinje Marte Šolić, natjecateljice nove sezone Života na vagi koja je dirnula gledatelje svojom prekrasnom  ljubavnom pričom?


Marta se nakon dugogodišnje veze udala za partnera Ivana Maticu, a mala svadba održana je ovog vikenda u matičnom uredu u Gospiću u društvu obitelji i kumova.

Vjenčanje je bilo malo i intimno uz kumove i roditelje. Odjenula sam haljinu koja mi se svidjela na prvi pogled i bila sam presretna zbog toga iako nije bila bijela vjenčanica”, otkrila je Marta Šolić Matica za RTL

Naime, mlada je na sebi nosila crnu haljinu, a imala je i veliki bijeli buket ruža

Kako nastavljam istim životom kao u ‘Životu na vagi’, kad bude veliko crkveno vjenčanje sigurna sam da ću si ispuniti želju za lijepom bijelom raskošnom vjenčanicom, rekla je Marta za RTL.

Inače, Marta je prilikom ulaska u show imala 161,1 kilogram, a želja joj je bila smršavjeti te nakon toga ostvariti ostale životne ciljeve – udati se i osnovati malu obitelj. Tijekom treće sezone showa izgubila 27,2 kilograma i došla na 133,9 kilograma, a ne odustaje od vježbanja i svog cilja da dođe do željene težine!

 

Izvor / Foto: RTL

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close