Sport

ŠUKER NOMINIRAN ZA ČLANA IO UEFE

UEFA je objavila imena kandidata za članove Izvršnog odbora europske krovne nogometne organizacije. Izbori će se održati 24. ožujka, a među kandidatima je i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Šukeru će na izborima imati 12 protukandidata koji će se boriti za sedam fotelja u IO-u. Među njima su Mađar Sandor Csanyi, Portugalac Fernando Gomes, Norvežanin Yngve Hallen, Velšanin Trefor Lloyd Hughes, Škot Campbell Ogilvie, Islanđanin Geir Thorsteinsson i Turčin Servet Yardimci.

Je li Šuker doista ljubimac Platnija i hoće li najbolji strijelac u povijesti reprezentacije preseliti na novo radno mjesto doznat ćemo za nešto manje od dva mjeseca. Podsjetimo, jedini kandidat za novi mandat na čelu Uefe je dosadašnji predsjednik Michel Platini.

Tekst: Jutarnji list

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close