ZdravljeIzdvojeno

Stožer LSŽ: Pojedine trgovine ne osiguravaju dovoljan razmak između kupaca!

KRŠENJE EPIDEMIOLOŠKIH MJERA

Prema dojavama građana uočeno je da pojedini trgovački centri te poglavito manje trgovine prehrambenim artiklima ne osiguravaju dovoljan razmak, odnosno ne kontrolirano puštaju kupce u trgovine čime direktno krše epidemiološke mjere koje je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, priopćio je danas Stožer civilne zaštite Ličko-senjske županije.


Stožer civilne zaštite Ličko-senjske županije zahtjeva od nadležnih lokalnih stožera pojačanu kontrolu na takvim objektima, jer takvo ponašanje sigurno ne pridonosi suzbijanju epidemije korona virusa.

Molimo vlasnike trgovina i nadležne u trgovačkim centrima da se strikno pridržavaju epidemioloških mjera jer je na čitavom području Ličko-senjske županije uočen povećan broj građana koji su došli iz područja van Ličko-senjske  županije, poručili su iz Stožera.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close