Turizam

Što vas danas čeka na Božićnom sajmu u Rakovici? Domaći proizvodi, jaslice, Djed Božićnjak, glazba…

Božićni sajam u Rakovici i ove godine će imati raznovrstan program. Kao što smo već pisali, žive jaslice će utjeloviti KUD Izvor iz Rakovice, a cijeli program obogatiti će i Djed Božićnjak s darovima za djecu. U programu će nastupiti i djeca i učenici iz škole, a sajamski dio programa istaknuti će brojna obiteljsko poljoprivredna gospodarstva.

Obiteljsko poljoprivredna gospodarstva Čubrić, Turkalj, Čović i Tomašić, na sajmu će nuditi proizvode od meda, sira i lavande. Uz to, Crveni križ iz Slunja pripremio je kao i prošle godine, božićne rukotvorine. Tu su s rukotvorinama djece i Dječji vrtić Pčelice i Društvo Naša djeca,  a svoje proizvode nuditi će i Diva s tortama, kolačima i drugim slatko-slanim proizvodima. Na sajmu ćete danas pronaći i Udrugu ženska akcija Saborsko, te Josipu Vuković, Miru Turkalj, Desanku Prebeg i Milku Rendulić s božićnom pšenicom i Božićnjacima. Sveukupno 13 izlagača, tijekom trajanja sajma će događanju dati domaću draž koju je Rakovica uvijek imala, a turisti znali cijeniti.

Iz Turističke zajednice općine Rakovica danas pozivaju sve turiste i građane, na još jedno božićno događanje od 12 do 18 sati na placu u Rakovici!

Facebook događaj na kojem možete pratiti je na stranici Plitvičke doline – Rakovica, na linku. 

 

Izvor: Sponzorirano

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close