DogađanjaVijesti

Što sve fan Justina Biebera dobije u Vip paketu za 14 000 kuna?

Najavljeni koncert Justina Biebera sa sobom donosi i tri VIP paketa, koja su odmah zainteresirala javnost svojim velikim cijenama.


Prvi VIP paket pod nazivom The Ultimate #Purpose Experience ograničen je na svega 20 komada za Pit B, a iznosi 14020 kuna.

Taj paket je opisan kao #GetClosertoJustin Ultimate Tour Experience, a uključuje 1 #GetCloser sjedište u odvojenom odjeljku na kraju pozornice, odnosno poziciju koja je najbliže Justinu.
Omogućuje i jedan selfie s Bieberom tijekom meet & greeta (upoznavanje) prije koncerta, zatim obilazak backstagea, a kupac će dobiti i jedan premium robni paket, službenu ukrasnu ploču kao posebno gravirani suvenir. Kupac je ujedno VIP domaćin, ima poseban VIP ulaz, a dobit će i ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu.

Drugi VIP paket The “I’ll Show You #Purpose Experience ograničen je na 200 ulaznica i iznosi 6490 kuna. Fanovi će biti smješteni za Pitu B i Pitu J, koji se nalaze odmah ispred pozornice. Ukoliko će biti potrebno zbog kapaciteta bit će omogućen i prvi red.

Ovo #GetClosertoJustin iskustvo uključuje jednu Premium ulaznicu, #GetClosertoJustin meet & greet i grupnu fotografiju s Justinom (minimalno 4 do 6 osoba po grupi). A u skopu toga je također 1 premium robni paket, kupac je VIP domaćin, ima poseban VIP ulaz i dobit će ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu.

I treći paket The Where Are You Now #Purpose Experience ograničen je na 580 komada u odjeljku A razina 1, a cijena mu iznosi 2630 kuna. Paket se sastoji od jedne premium ulaznice (prvi redovi tribina uz pozornicu), premium robnog paketa, posebnog VIP ulaza i ekskluzivne #GetClosertoJustin pločice. Meet & greet nije uključen.

Redovne cijene ulaznica iznose 365 kuna za tribinu gore, 465 kuna za tribinu dolje 1 i tribinu gore 2, za parter i tribina dolje 2 iznosi 565 kuna, VIP loža će vas koštati 1465 kuna, dok je za invalide u ponudi ulaznica po cijeni od 265 kuna.


 

Tekst: muzika.hr
Foto: Wikimedia Commons

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close