Sport

Stigli dokazi da Arijan Ademi nije kriv za doping?

Još u petak navečer stigla je vijest koja mu je tjerala osmijeh na lice. Trener Zoram Mamić mu je, naime, otkrio da su stigli novi nalazi jednog neovisnog laboratorija koji mu idu u prilog! Prevedeno, sada stvari mnogo bolje stoje za Arijana Ademija uoči sjednice Disciplinske komisije UEFA-e, na kojoj će se razmatrati suspenzija od četiri godine.


O čemu se radi?

U laboratoriju je otkriveno da je megamin bio ‘zagađen’ nedopuštenim stanozololom prije nego što ga je Ademi konzumirao! Taj dodatak prehrani bio je prekriven nedopuštenim sredstvom u samoj proizvodnji te je takav stavljen na tržište.

Ako se informacije pokažu istinitima, i ako Disciplinska komisija UEFA-e prihvati nalaz laboratorija, moguće je da će Ademiju kazna biti smanjena, možda čak i potpuno skinuta. Kako god, sve ćemo znati do kraja travnja…

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: jutarnji.hr | Foto: wikimedia comons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close