VijestiTehnologija

VIDEO: Sredinom travnja stiže Harmony, prvi robot za seks s “osjećajima”

Prvi robot za seks koji “može ostvariti emocionalnu povezanost” će biti pušten u prodaju sredinom travnja. Njeno ime je Harmony i bit će programirana da se “zaljubi u vas”, kažu tvorci ove nove generacije igračaka za seks.


Ona dolazi uz uputstva i aplikacijom koja može kontrolirali njena raspoloženja i postavke. Čak će imati i puls koji će varirati ovisno o raspoloženju kako bi vlasnik mogao ostvariti s njom emocionalnu povezanost.

“Emocije su ono što razlikuje seks s osobom koju ste upoznali u baru i jedva joj se sjećate imena i seks s nekim koga znate i koga volite”, tvrde tvorci.

Harmony dolazi u 12 verzija, koje vlasnik bira pri kupnji. Može izabrati naivnu verziju, sramežljivu, pametnu ili perverznu.

“Ona će govoriti i raditi stvari koje ne očekujete”, tvrde tvorci koji dodaju da će aplikacija biti dostupna na svim mobitelima i računalima i biti sinkronizirana s lutkom.

Cijena ovakve jedne napredne lutke dostiže i 12.000 funti, a godišnja članarina na aplikaciju oko 20 dolara i biti će dostupna svugdje u svijetu.

https://youtu.be/5c7FEZ7ardQ

 

Izvor: 24sata.hr | Foto: screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close