Scena

SNIMLJEN I SPOT ZA SINGL ANĐE MARIĆ

Nakon što je povratničkim singlom “Mala pauza” oduševila hrvatsku glazbenu scenu, Anđa Marić je za singl snimila i spot.

“Spot je sniman u Bernu u Švicarskoj kod mog najboljeg prijatelja Matijaža Banića. Matijaž me prije godinu dana nagovarao da se vratim glazbi, a ja sam ga samo popljuvala. Tako mi je bilo logično da spot za prvi singl nakon stanke radi upravo on. Spot je trebao biti potpuno drugačiji, no od svega smo odustali kada smo vidjeli kako se iskreno smijem te smo na kraju od toga napravili video” – komentirala je Anđa Marić. Spot je tv premijeru imao u emisiji Top HR, web premijeru danas na portalu 24sata.hr.

Pogledajte i poslušajte novi sing Anđe Marić

Anđa Marić vratila se svom originalnom pop-rock zvuku, po kojem je bila poznata i tijekom karijere u grupi Flare. Na pjesmi “Mala pauza” radila je godinu dana, a istaknula je kako u skoroj budućnosti planira objaviti i album.

Tekst: crorec.hr

Foto: vecernji.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close