Scena

SNIMLJEN I SPOT ZA SINGL ANĐE MARIĆ

Nakon što je povratničkim singlom “Mala pauza” oduševila hrvatsku glazbenu scenu, Anđa Marić je za singl snimila i spot.

“Spot je sniman u Bernu u Švicarskoj kod mog najboljeg prijatelja Matijaža Banića. Matijaž me prije godinu dana nagovarao da se vratim glazbi, a ja sam ga samo popljuvala. Tako mi je bilo logično da spot za prvi singl nakon stanke radi upravo on. Spot je trebao biti potpuno drugačiji, no od svega smo odustali kada smo vidjeli kako se iskreno smijem te smo na kraju od toga napravili video” – komentirala je Anđa Marić. Spot je tv premijeru imao u emisiji Top HR, web premijeru danas na portalu 24sata.hr.

Pogledajte i poslušajte novi sing Anđe Marić

Anđa Marić vratila se svom originalnom pop-rock zvuku, po kojem je bila poznata i tijekom karijere u grupi Flare. Na pjesmi “Mala pauza” radila je godinu dana, a istaknula je kako u skoroj budućnosti planira objaviti i album.

Tekst: crorec.hr

Foto: vecernji.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close