Događanja

Snimljen je film koji nitko neće moći pogledati narednih 100 godina

Glumac John Malkovich i reditelj Robert Rodriguez snimili su film koji nitko neće moći pogledati narednih 100 godina. Film se nalazi u vremenskoj kapsuli koja će biti otvorena 18. studenog 2115.


Film, koji nosi naziv “100 godina”, je zapravo reklama za francuski konjak “Luj XIII” kojem je, također, potreban jedno stoljeće da sazrije. Prema pisanju lista Variety, o filmu se gotovo ništa ne zna, osim da je “pun emocija”.

Objavljena su tri tizera koja zapravo ništa ne otkrivaju o radnji filma već prikazuju istu scenu sa različitim tumačenjem budućnosti.

“Postojalo je nekoliko opcija kada je projekt prvi put predstavljen o tome kako će budućnost izgledati”, kazao je Malkovich.

“Nevjerojatna high tech vizija svijeta koja je daleko ispred kompjutera, post Černobilska vizija, s povratkom prirodi u polu-oronuloj civilizaciji i retro budućnost kao pogled na budućnost onako kako je zamišljena u znanstvenofantastičnim djelima 1940-ih i 1950-ih godina”, objasnio je slavni glumac.

Kompanija Remy Martin koja proizvodi konjak “Luj XIII” podijelit će 1.000 metalnih karata koje će potomcima onih koji su ih dobili omogućiti da vide ovaj film za 100 godina.


Tekst: ljepotaizdravlje.hr 

Foto: life-content.com

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close