Događanja

Snimit će se još dva nastavka Jurskog parka

Direktorica Universal Picturesa, Donna Langley, u jednom je intervjuu otkrila da redatelj Colin Trevorrow radi na novim nastavcima Jurskog parka. “Colin trenutačno radi na skici za nove nastavke. Radi sa Stevenom Spielbergom i već imaju ideje za dva nova nastavka. To je odmah trebala biti trilogija, samo što mi to nismo znali. Lijepog li iznenađenja!”, poručila je.


Vijest o novom nastavku odjeknula je ubrzo nakon što je Jurski park ovog ljeta srušio sve rekorde na blagajnama, a Chris Pratt i Bryce Dallas Howard već su tada obećali da će se pojaviti u njemu. Zasad se još ne zna hoćemo li ih gledati i u trećem nastavku koji će se vjerojatno fokusirati na priče ljudi koji su odlučili da je dobra ideja klonirati dinasaure.

Budući da je Treverrow trenutačo (pre)zaposlen radom na Ratovima zvijezda IX, na treći ćemo nastavak čekati još neko vrijeme. Možda bi bilo najbolje da završi tu skicu za treći film na kojoj radi sa Spielbergom i prepusti režiju nekome drugome, ali kako je to malo vjerojatno fanovima još uvijek ostaje utjeha da će drugi nastavak (sad već i franšize) u kina doći već 2018.


Tekst: telegram.hr

Foto: YouTube

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close