Događanja

Snima se novi nastavak Indiane Jonesa

Predsjednica filmskog studija Lucasfilms, Kathleen Kennedy, u novom intervjuu kojeg je dala za Vanity Fair potvrdila je kako će se snimati novi nastavak “Indiane Jonesa”.


O avanturama svima omiljenog profesora Indya i njegove neizostavne fedore već duže vrijeme čekamo neke novosti, točnije od 2012. kad je objavljeno potpisivanje sporazuma o suradnji Disneya i Paramounta. Usprkos raznim glasinama, informacija koju je sad dala Kennedy je prva službena potvrda od tada.

Kad je Disney kupio ovu kompaniju, između ostalog dobio je prava i na franšizu “Indiane Jonesa” koja je sad konačno došla na red za snimanje. Cijela priča je još uvijek u početnoj fazi, jer se još nije počelo raditi ni na scenariju, ali prema riječima Kennedy taj projekt im je trenutno jedan od prioriteta.

Još uvijek je nedefinirano i to tko će glumiti Indya; naime, postoje velike šanse da to više ne bude više Harrison Ford (iako on to želi), a u kuloarima se priča kako bi njegovi nasljednici mogli biti Chris Pratt ili Bradley Cooper.

Kathleen Kennedy je definitivno prava osoba za biranje scenarija za novi nastavak, s obzirom da je radila kao izvršni producent na svim filmovima Stevena Spielberga od 1982. do 2012., a on je režirao 3 filma o Indiani Jonesu.


Tekst: telegram.hr

Foto: Wikimedia Commons.

 

Povezane objave

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close