KontinentTurizam

Slobodna Dalmacija: “Pogledajte kompletan cjenik hrane i pića iz predivne Like!”

S dolaskom ljetne sezone obično se na društvenim mrežama počnu pojavljivati  fotografije računa koji pokazuju da cijene hrane i pića u turističkim destinacijama na obali nisu za svačiji džep i da je skoro pa svugdje cijena premašila naš hrvatski standard.


Novinari Slobodne Dalmacije usporedili su cijene s jelovnika jednog ličkog ugostiteljskog objekta s onima u dalmatinskim restoranima i kafićima.

Gledali su “normalna” jela popularna u Hrvatskoj poput teletine ispod peke, janjetine, plate pršut sir, plata za dvije osobe miješanog mesa odnosno roštilj plata- sve ono što domaći čovjek ali i turist koji želi probati nešto “naše” najčešće naruči… Bacili su oko i na cijene espressa, bijele kave, popularnih gaziranih sokova, litar domaćeg vina i slično.

“Još uvijek postoje predivne destinacije u Lijepoj Našoj u kojima nećete ostati bez posljednje kune u džepu ukoliko odlučite popiti sok, pojesti sladoled i eventualno pojesti rižot, pastu ili miješano meso. Jedna od takvih je Lika”, piše Slobodna Dalmacija.

Cijeli članak na LINKU.

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close