Turizam

Skraćeno radno vrijeme zračnih luka

DO 19. TRAVNJA S MOGUĆNOŠĆU PRODULJENJA

Također, obzirom da je prethodno skraćeno radno vrijeme Zračne Luke Franjo Tuđman te zatvorenost Zračne luke Dubrovnik zbog pojave koronavirusa, navedene izmjene radnog vremena ostalih zračnih luka u Hrvatskoj su postale nužne.

Glavni razlozi za skraćeno radno vrijeme su dramatičan pad prometa, zapravo gotovo nepostojeći putnički promet te obaveza primjene mjera ograničenja broja nužnih djelatnika u zračnim lukama. Sve zračne luke koje su trenutno promijenile radno vrijeme biti će spremne na otvaranje u slučaju izvanrednih potreba ili okolnosti.

Radno vrijeme zračnih luka do 19. travnja 2020.

Zračna luka Franjo Tuđman je od 14. ožujka 2020. zatvorena u razdoblju od 00:00 do 05:30, dok je Zračna luka Dubrovnik je zatvorena za civilni promet do 15.04.2020. zbog preventivnih mjera sprečavanja širenja novog koronavirusa.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close