Lifestyle

SKANDAL: Roditelji sinu u kutiji cigareta pronašli slaninu

Policijska uprava Vukovarsko-srijemske županije izvijestila je rano jutros kako su kod maloljetnika na području Vinkovaca pronašli čak 18 grama vrhunske slanine. Najveća je to ovogodišnja zapljena suhomesnatih proizvoda kod privatnih osoba, a posebno je zanimljivo kako su maloljetnika R.S. prijavili – njegovi roditelji.

– Uvijek sam se smijala onima koji kažu kako roditelj posljednji sazna, ali, vjerujte, to je stvarno tako. R. (podaci poznati redakciji, op. a.) je bio krasan dečko sve do svoje 15. godine, ali onda smo počeli primjećivati čudno ponašanje. Ujutro dok smo svi doručkovali travu i prašinu on bi najednom nestao i kasnije tvrdio da je sit i desecima minuta nakon jela. Kasnije se situacija samo pogoršavala, upao je u loše društvo, često bi sastajali iza škole i kući dolazili masnih obraza, a neku večer mu je nakon izlaska jakna toliko zaudarala na zasićene masti da više nije bilo nikakve sumnje – izjavila je za Sprdex R.-ova majka Biljana koja je tek prošlog tjedna smogla snage priznati kako je odgojila ovisnika.

– Dok je bio u školi otključala sam mu sobu i imala sam što i vidjeti. Noževi, sir, tava s tragovima kajgane… – u suzama priča ova mlada majka koja je nakon temeljite pretrage potvrdila najcrnje sumnje.

– Ispod kreveta izbušio je rupu u parketu u kojoj sam našla iglu i kutiju cigareta. Moram priznati da mi je u tom trenutku laknulo, odmah sam zvala muža i rekla: Dobro je, Siniša, drogira se. A onda sam otvorila kutiju i vidjela – slaninu – jecajući će Biljana koja je sina istog trenutka prijavila policiji.

Kako saznajemo, nesretni mladić u ovim trenutcima nalazi se na odvikavanju, a u popodnevnim satima očekuje se privođenje osam djelatnica Konzuma za koje postoji osnovana sumnja kako su maloljetniku u više navrata narezale po 12 dekagrama šunke, 18 deka buđole i čak pola pancete.


Napomena: tekst je preuzet s portala sprdex.com!

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close