LikaVijesti

Sinoć smrtno stradale dvije osobe kod Korenice

U prometnoj nesreći u Buniću kod Korenice smrtno stradale dvije osobe

Na državnoj cesti D25, Korenica – Gospić, u mjestu Bunić, pri slijetanju vozila s ceste smrtno stradale muška i ženska osoba.

Sinoć, dvadesetak minuta poslije 19 sati dežurni vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe Plitvička Jezera zaprima dojavu od Postaje granične policije Korenica da je u mjestu Bunić došlo do slijetanja osobnog vozila i da ima stradalih i prikliještenih osoba.

Po dolasku na mjesto događaja vatrogasci zatiču ekipe policije i hitne medicinske pomoći te od njih saznaju da su u vozilu prikliještene i smrtno stradale dvije osobe.

Vatrogasci odmah pristupaju sprečavanju nastanka požara na vozilu i oslobađanju prikliještenih smrtno stradalih osoba uz pomoć hidrauličkih alata iz osobnog automobila koji se zabio direktno u potporni zid mosta za prijelaz preko kanala pored ceste i znatno se deformirao te zarobio stradale osobe.

Nakon oslobađanja stradalih osoba vatrogasci osiguravaju mjesto nesreće do završetka policijskog i očevida istražnog suca, a nakon toga se vraćaju u postaju oko pola sata prije ponoći.

 

Izvor: JVP Korenica

Povezane objave

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Pročitajte još
Close
Back to top button
Close