Scena

Showgirl: Novi album Maje Šuput

Nakon pune četiri godine 1.12 je izašao novi album Maje Šuput SHOWGIRL, na kojemu se nalazi deset pjesama, među kojima i aktualni hitovi Lopove, Amnezija, Djevojačko veče i dr.


„Pjesme su prava mala remek djela- koja publika voli ili će ih zavoljeti „ kaže Maja, a mi ćemo još dodati da su na albumu pjesme koje su obilježile ovu godinu, pjevaju se na Majinim koncertima uglas i zbog njih ljudi dolaze na njene koncerte.

Do kraja godine Maju očekuju brojni nastupi, ovaj vikend nastupa u Opatiji i Istri, slijedeći vikend nastupa u klubu H2O u Zagrebu i u Mostaru, 21.12. na humanitarnom koncertu za zakladu Ana Rukavina u Zagrebu na trgu, za Badnjak je u Velikoj Gorici, Božić u Ćilipima, a na Štefanje u žminjskoj Areni.

Za sam doček Nove godine i reprizu dočeka Maja će zabavljati publiku u Vodicama.

Tekst: vecernji.hr
Foto: Maja Suput Facebook

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close