Vijesti

Sexting – trikovi koje morate znati

Danas su mobiteli dostupni svima, pa su slanje poruka i fotografija najpopularniji načini komuniciranja. Dijeljenje intime putem poruka je riskantna navika ali i sve češća praksa.


Iako sa svih strana stižu upozorenja kako se privatni podatci ne bi smjeli dijeliti putem raznih aplikacija i društvenih mreža, razna istraživanja potiču ljude na slanje poruka seksualnog sadržaja partneru jer smatraju da se na taj način partneri bolje upoznaju, jačaju samopouzdanje i odnos. Sexting je popularan izraz za ovaj način komunikacije.

Savjet je naravno da slike tijela i privatne podatke ne šaljete nekome koga ne poznajte, kako oni ne bi završili u pogrešnim rukama.

Evo još nekoliko savjeta koji će vam pomoći da uživate u slanju „zločestih“ poruka, a da pritom ne ugrožavate svoju sigurnost…

NEKA SMS BUDE PREDIGRA
Sexting je odličan za buđenje mašte, zamišljanje onoga što dolazi… Dobro smišljena fraza ili prava rečenica vas mogu dovesti u raspoloženje za seks satima prije prave akcije! Pokušajte biti kratki i slati samo sočne informacije.

IGRAJTE PRLJAVO
Istraživanje objavljeno u magazinu Seksualno Istraživanje pokazuje da parovi koji razmjenjuju seksi poruke smatraju svoju vezu uspješnom i imaju bolju seksualnu komunikaciju. Ne morate pisati scenarij za erotski film, ali si dopustite zaigranost…

NE ŠALJITE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE, KORISTITE SE RIJEČIMA
Poslati fotografiju golog tijela jest najlakši način za uzbuditi partnera, ali nije siguran! Za tako nešto je potrebno biti siguran da osobu jako dobro poznajete i da mu vjerujete. Mobilni aparat možete izgubiti, a onda sve vaše privatne poruke mogu postati javne.

BRIŠITE PORUKE
Jasno je da ponekad želite sačuvati određene poruke i fotografije ali je sigurnije da eliminirate mogućnost da ih netko drugi pročita.

 

Izvor / Foto: ordinacija.hr

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close