Događanja

Serija ‘Tijelo je dokaz’ ima ženskog Dr. Housa

Nakon što je nesrećom morala odustati od uspješne karijere u neurokirurgiji, dr. Megan Hunt (Dana Delany) postaje jedna od najboljih forenzičkih vještakinja u Philadelphiji. Unatoč tomu što je vrlo uspješna u svome poslu, reputacija koja ju prati poznatija je od nje.


Tijelo je dokaz. Reći će ti sve što trebaš znati

Serija ‘Tijelo je dokaz’ velikim dijelom počiva na plećima glumice Dane Delaney, čija bi Megan Hunt, briljantna liječnica koja zbog nesreće postane forenzičarka, u izvedbi lošije glumice bila samo plaha genijalka. No Delaney bira drugi put. Njezina je Megan Hunt agresivna, dominantna i katkad zaista bezobrazna prema svojim kolegama, no samo zato što uvijek ima pravo.

Ne možeš ubiti one koji su već mrtvi

Ne znamo je li dr. Hunt postala takva vještica zato što je nakon automobilske nesreće izgubila svoju kiruršku moć, ali znamo da ona tu dramatičnu činjenicu iz svoje prošlosti ne koristi kako bi zadobila simpatije i suosjećajnost, nego je u potpunosti ignorira. Ona ne želi da je žale, ona želi da je poštuju. I poštovati je morate, jer ova inteligentna i prilično cinična žena s lakoćom nadmudruje iskusne policajce dovršavajući njihove istrage kad oni više ne znaju kako. Za nju je tijelo dokaz, ali ne samo dokaz nego i priča o životu osobe koja je prerano završila u mrtvačnici.

Izgubila sam kćer zbog karijere, a onda sam izgubila karijeru

Megan Hunt je rastavljena, muž je mrzi jer je ignorirala svoju obitelj kako bi uspjela na poslu, a posljedično, ni kći joj baš nije sklona. Jedina emocionalna pukotina u njezinu oklopu najpametnije osobe u seriji jest ljubav prema kćeri te želja da se njih dvije zbliže kako samo majke i kćeri znaju. Hoće li se to dogoditi, morate pogledati u seriji. Mi vam nećemo ništa reći.

Policajke u najboljim godinama

Uza zaista odličnu Danu Delaney, u seriji glumi još nekoliko poznatih glumica, od Jeri Ryan, koje će se sjetiti svaki trekkie jer ipak govorimo o Sedmoj od Devet, najprihvatljivijem od svih borgova, do Sonje Sohn, koje će se ljubitelji kriminalističkih serija sjećati iz ‘Žice’. Bez obzira na to jeste li žena ili vas samo privlače jake, pametne žene, ‘Tijelo je dokaz’ dijelom je ‘Castle’, dijelom ‘Bones’ i u velikoj mjeri ‘House’, pa ako ste voljeli jednu od ove tri ili možda čak sve tri serije, dajte joj priliku.

 


 

Foto: Pickbox
Tekst: Tportal

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close