Vijesti

Senjkinja Lucija Begić putuje na izbor za Miss svijeta, nosit će haljinu inspiriranu morem i burom

71. izbor za Miss svijeta održava se u Indiji od 18. veljače do 9. ožujka, kada je veliko finale u New Delhiju. Hrvatska predstavnica Lucija Begić mjesecima se pripremala za veliko natjecanje, javlja index.hr.


Samo jedna od 120 predstavnica postat će nova Miss Svijeta i naslijediti Karolinu Bielawsku iz Poljske.

Lucija na 71. izbor Miss svijeta u Indiju putuje punih kovčega i u potpunosti je spremna predstaviti sebe i našu zemlju te će u svakoj od kategorija pokušati skupiti bodove ili izboriti pobjedu.

Sve su kategorije jednako važne i za sve je kategorije Lucija spremna, no najviše nade polažemo u sport s obzirom na njezinu stručnu spremu i obrazovanje, top model i humanitarni projekt Beauty with purpose te Head to head challenge odnosno intervju”, izjavila je Iva Loparić Kontek, vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss svijeta.

Glavna haljina u kojoj će Luciju vidjeti cijeli svijet je posebno osmišljena.

S obzirom da je Lucija iz Senja, poznatog po buri, a da Hrvatsku svi vežu uz predivno more mi smo odlučili da je ‘‘manje više‘‘ te smo dizajnirali model inspiriran morem, burom i nebom. U raznim tonovima plave boje, haljina je optočena posebnim perlicama koje imitiraju valove, a pri dnu smo posebnom tehnikom stvorili tamniji ton, teksturu valova i nemirnog mora. Kroj haljine ističe sve tjelesne atribute, ali suptilno, dok efektni plaštevi dodaju dramatičan moment vjetra, pokreta. Vjerujem da će ova haljina, pa čak bi bilo bolje nazvati je kostim, biti izuzetno primijećena na izboru Miss Svijeta. Ideja je da Lucija u haljini izgleda kao da je izašla iz mora, sva osunčana, sjajne kože, mokre kose, wet make-upa, ma bit će izvrsna”, pojašnjava dizajner Ivan Alduk za Jutarnji list.

Lucija će se u nacionalnim plesovima svijeta Dances of the World predstaviti u vrlo atraktivnoj posavskoj narodnoj nošnji, koju krasi bogata ogrlica od koralja. Hrvatska predstavnica se s trenericom Gabrijelom Kvesić pripremala i za kategoriju talent, u kojoj će se predstaviti mažoret plesom.

 

Foto: Lucija Begić/Facebook

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close