VijestiTehnologija

Selfie štapove uskoro će zamijeniti jedan novi izum

Svi imamo telefone pune selfija u kojima se uz nas i društvo koje je na fotografijama vide i naše ruke ili tragovi selfie štapova preko pola kadra. AirSelfie je mali džepni dron koji bi trebao riješiti upravo taj problem i omogućiti da snimite fotografiju cijelog društva bez tih smetnji.


Maleni dron oblikom podsjeća na stariji iPhone , a opremljen je kamerom od 5 megapiksela i može snimati 720p video. Kad ga izvadite iz njegove kutije, on će poletjeti i snimiti fotografiju te se vratiti nazad. Projekt je još u razvoju, a sudeći prema Kickstarteru mogao bi krenuti u realizaciju. Autori su planirali skupiti 45.000 eura, a uz još 26 dana do kraja kampanje prikupili su 294.500 eura.

Baterija mu je mana jer može letjeti samo tri minute, no autori su osmislili futrolu koja je i punjač za dron. Dron će moći poletjeti do 20 metara u zrak, što bi trebalo biti dovoljno da uhvati baš svakog koga ste htjeli u kadru. Autori planiraju u veljači krenuti s isporukama, a sada na Kickstarteru treba podržati projekt sa 224 eura kako bi osigurali dron.

 

Izvor: 24sata.hr | Foto: Air Selfie

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close