Vijesti

“Seka” nekad i danas

Čokolade Seka i Braco mnogi i danas vole ili je se barem rado sjećaju, a na policama se nalaze se još od 60-ih godina.

Neki možda znaju i podatak da je plavokosa djevojčica s omota Tea Agbaba, kći novinara Gradimira Agbabe koja je u razgovoru za Radiosarajevo.ba otkrila kako se njezina fotografija našla na omotu čokolade, ali otkrila je i neke detalja iz svog života

“Bio je jedan sasvim normalan dan i mislim da su tražili po vrtićima djecu, te tko bi mogao biti na tim čokoladama, ali su sve vrijeme gledali u mene. Odmah su rekli da sam ja ta”, ispričala je Tea i dodala kako su joj tada svi rekli da je to predivna prilika.

“Mislim da sam upravo ja ta jer sam bila dosta nasmiješena, braća su mi uvijek govorila da imam te neke dječje obraze i da ih dan-danas imam. Valjda sam baš bila prava ‘mala curica'”, govori 32-godišnjakinja.

seka_11032015_fejs

Ispričala je i da nije znala da će na čokoladama biti i “Braco” (inače, Dan Babić), pa joj nije bilo jasno zašto bi nepoznati dečko bio njezin brat kad ona već ima trojicu braće.

“Također se sjećam da sam se u jednom trenutku sama htjela fotografirati, pa su mi onda objašnjavali da nema mogućnosti da u isto vrijeme budem na fotografiji i da se sama fotografiram”, ispričala je Tea i dodala “S Bracom se ne poznajem osobno, ali me je pronašao na Facebooku prije godinu-dvije i sada smo u kontaktu. Čini mi se kao jedan jako simpatičan dečko, dijelimo jednu dosta veliku uspomenu iz našeg djetinjstva”, govori Tea koja je 20 godina živjela u Londonu, a trenutno je na Palma de Mallorci.

Tea danas traži posao, a uz glumu i kazalište bavi se i fotografiranjem i tvrdi da joj je jedina želja biti sretna. Za kraj je priznala i da joj nedostaju Hrvatska i sarma, a premda se odselila još 1994. govori da će Hrvatska “zauvijek biti u njezinom srcu” i da je često posjećuje.


 

Tekst: Index
Foto: facebook

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close