Događanja

SCool Fest – osvježenje na zagrebačkoj festivalskoj sceni

Studentski centar 17. i 18. travnja otvorit će svoja vrata mnogobrojnoj publici i ugostiti poznata imena brineći pritom da zadovoljeni budu najrazličitiji glazbeni ukusi. Glavni organizator SCool Festa, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, organizacijom festivala studente želi vratiti u SC i pružiti zagrebačkoj glazbenoj sceni nešto novo i osvježavajuće.


Ako ste se nakon duge zime zaželjeli poštenog izlaska i plesa do ranih jutarnjih sati među mnoštvom ljudi, onda svakako nećete propustiti prvi po redu SCool Fest!

Na četiri glazbenim stilom različite pozornice zagrebačku publiku zapalit će Zabranjeno pušenje, Gustafi, Kuzma&Shaka Zulu, M.O.R.T., DJ Aldo Moro, DJ Matroda, DJ Z’Spin, DJ Robert MKC, TS Zlatni zvuci, TS Gospodari tambura, Mnogi Drugi, S3ngs, Perle…

Dvodnevni glazbeni festival odvijat će se na vanjskoj pozornici koja će biti smještena na parkiralištu SC-a, dok će se unutarnje tri pozornice nalaziti u prizemlju i na prvom katu.

„Želja nam je bila vrata Studentskog centra otvoriti onima kojima i trebaju biti otvorena – studentima te izmijeniti dugogodišnju percepciju o SC-u kao mjestu gdje se podižu studentski ugovori i ide u menzu. Organizacijom festivala s velikim brojem izvođača i namijenjenim za nekoliko tisuća ljudi na dobrom smo putu da to i uspijemo,” – riječi su Petra Labrovića, predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Nakon Sveučilišne brucošijade koju je u listopadu pohodilo čak 5000 ljudi, SCool Fest nastavak je niza aktivnosti koje će se odvijati u okviru Studentskog centra, a u pripremi su i mnoga druga zabavna, kulturna i obrazovna događanja.

Jednodnevne i dvodnevne karte po cijeni od 40 i 70 kuna možete nabaviti u sustavu ulaznica Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa (Tisak Media centri, Dallas Music Shop, Dancing Bear, Croatia Records) te od 7. travnja u Studentskom centru, Savska 25.


 

Tekst:  SCool Fest

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close