Vijesti

Rukometna igraonica zaživila punim sjajem

Jedan od novih projekata Rukometnog kluba „Gospić“ u sezoni 2022./2023. je Rukometna igraonica za djevojčice i dječake 2016., 2017. i 2018. godišta.


Nakon mjesec dana održavanja igraonice pokazalo se kako je i ovoga puta klub napravio odličan potez prema stvaranju novih generacija rukometaša, ali i uvođenju djece u sportski način života. Zainteresiranost djece je velika, a broj članova, kojih je trenutno preko 30, još uvijek raste.

“Trener Marko Mataija za cilj rada s malenima postavio je buđenje ljubavi prema rukometu i sportu općenito. Želja mu je razvijati motorička i kognitivna znanja i sposobnosti kroz sport i bavljenje sportskom aktivnošću, te stvarati zadovoljnu i sretnu djecu.

Svi zainteresirani mogu se priključiti igraonici ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom, u vremenu od 18 do 19 sati, u sportskoj dvorani Osnovne škole dr. Jure Turića u Gospiću.

Sigurni smo kako će ovaj mladi magistar kineziologije i dalje raditi odličan posao u okupljanju najmlađih članova kluba i na jedan kvalitetan, ozbiljan, siguran i zabavan način im otvoriti vrata sporta za cijeli život”, stoji u priopćenju Rukometnog kluba Gospić.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close