Događanja

RTL-ova “Potraga” vraća se na male ekrane!

OD PONEDJELJKA U 19.20

Od ponedjeljka, 18. svibnja, u program RTL-a vraća se istraživački magazin „Potraga“, koji će se prikazivati od ponedjeljka do četvrtka u 19:20 u sklopu središnje informativne emisije „RTL Danas“.


Sredinom ožujka, uvažavajući savjete stručnjaka da se izbjegavaju sva putovanja koja nisu nužna i smanje kontakti, i mi smo privremeno prestali emitirati ‘Potragu’. Zaključili smo da je to najodgovornije u tom trenutku. Ekipa ‘Potrage’ sve je ovo vrijeme vrijedno radila u redakciji Informativnog programa, za ‘RTL Danas’ i ‘Direkt’, ali smo se i pripremali za ono što slijedi već ovog ponedjeljka. Napokon smo ponovno u starom terminu, u 19:20! Jednostavno nastavljamo ondje gdje smo stali“, ističe Josip Antolić, urednik „Potrage“.

Emisija se emitira tri godine, a reporteri „Potrage“ godišnje donesu više od 250 istraživačkih priča različite tematike i pokrenu lavine reakcija – kako onih vezanih uz ljudsku solidarnost, tako i onih koje zahtijevaju reakcije raznih državnih institucija.

U nadolazećem, povratničkom tjednu, gledatelji će tako moći vidjeti što se dogodilo nakon što je reporterka Danka Derifaj donijela priču o Krešimiru Žuniću, čelnom čovjeku APN-a koji je sam sebi kupio stan preko APN-a.

Uz Dankinu priču, Silvana Menđušić, uoči nadolazećih izbora, podvlači crtu pod burni mandat Vlade, a Marijana Čikić nastavlja se baviti posljedicama velikog zagrebačkog potresa. Ana Trcol donosi reportažu o živopisnom dvojcu koji je cijeli život posvetio lovu na zmije, ali i brizi o hrvatskim otrovnicama“, najavljuje Antolić.

Što je sve pripremio tim najboljih istraživačkih novinara, gledatelji mogu pratiti u „Potrazi“ od ponedjeljka u sklopu središnje informativne emisije „RTL Danas“ od 19:20!!

 

Foto: RTL

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close