Događanja

Rotary klub Gospić u suradnji s poznatim kazalištem iz Zagreba donosi predstavu “Traži se novi suprug”

ULAZNICE U PRODAJI

Rotary klub Gospić u suradnji s poznatim hrvatskim satiričkim kazalištem „Kerempuh“ iz Zagreba i Pučkim otvorenim učilištem „dr. Ante Starčević“ u Gospiću, 21. 04. 2023. godine s početkom u 20.00 sati organizira popularnu predstavu „Traži se novi suprug“.


Miro Gavran u ovom djelu s izrazitim simpatijama oslikava prepoznatljive junake naše svakodnevice koji nastoje ostvariti svoje snove i ambicije. Naime, središnji je lik predstave  udovica koja odluči pomoću tarot karata i novinskog oglasa pronaći novog muža koji bi trebao zadovoljiti idealne, samim time i nemoguće kriterije. Istodobno, njezin prvi susjed, usamljeni neženja, odlučuje se napokon oženiti…

Cijena ulaznice je 10 eura. Ulaznice se mogu kupiti od utorka 11.04.2023. u Pučkom otvorenom učilištu i kod članova Rotary kluba Gospić, a sav novac prikupljen od ulaznica Rotary klub Gospić će namijeniti stipendiranju studenata s područja Grada Gospića, koji su nižeg imovinskog statusa.

Pozivamo naše sugrađane da podrže našu akciju kupnjom ulaznice, ujedno uživajući u predstavi renomiranoga hrvatskoga kazališta, koja, nakon odgode od gotovo tri godine zbog epidemioloških razloga, napokon dolazi u Gospić.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close