Scena

RockLive festival – Dječaci, Gretta, Muscle Tribe…

RockLive festival nakon Vatre, Stonebride, Six Packa i Miss Sunshinea najavljuje drugu turu izvođača koji će pojaviti u Koprivnici sredinom kolovoza.

Listu izvođača predvode Dječaci, koji na festival stižu s novim albumom, najavljenim za svibanj; tu je Gretta s friško osvojenim Porinom; za žešći zvuk festivala pobrinut će se i stoner groove bend Muscle Tribe of Danger and Excellence.

U prodaji su early bird ulaznice za najbržih 100 fanova po cijeni od samo 60 kuna.

Cijene ulaznica u redovnoj prodaji iznosit će 80 kn od 6. travnja, a 90 kn od 1. srpnja, dok će dan početka festival iznositi 100 kn.

Dnevne ulaznice moći će se kupiti pojedinačno svaki dan na blagajni festivala, a njihova će cijena biti objavljena 10 dana prije održavanja.

Prodajna mjesta: Koprivnica – KKC Pixel; Križevci – Art Rock caffe; Bjelovar – Panic Room; Zagreb – glazbena knjižara Rockmark; Varaždin – Lavra; Čakovec – Fox bar; Đurđevac – Kaktus.

Tekst: muzika.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close