Film i TVLičko-senjska županija

Renata bi zbog Milana čak i radila: “Imam sve što poželim, ali uvijek nešto mora faliti, a to je ljubav”

Renata kaže kako je rođena pod sretnom zvijezdom, a iako to ne voli, zbog Milana bi čak i radila


Renata Šapina dobro nam je znana iz prošle sezone kada je bila na farmi Zorana Stričevića. Renata je otpočetka govorila da ne mora raditi, a zatim je ekskluzivno za RTL.hr ispričala i zašto – njezina je obitelj osvojila velik iznos na lutriji i ona je financijski osigurana do kraja života.

A je li se što promijenilo kod Renate?

“I dalje ništa ne radim u životu i i dalje ne mislim ništa raditi u životu. To mi je hobi i meni je super. Živim život iz snova, kao što većina ljudi želi živjeti”, kaže simpatična Brođanka. No to što ne radi ne znači da ima vremena. Renata je aktivna na društvenim mrežama gdje ima na tisuće pratitelja.

Inače sam kreativna, treba mi minuta da napravim neki show, to mi jednostavno ide”, kaže Renata te dodaje: “Ja nemam vremena za dosadu, ja ne stignem sve. Odem kod jedne kolegice na kavu, kod druge, idemo malo u shopping, na plivanje, jednostavno nemam vremena”, kaže Renata.

No jedno joj ipak nedostaje…

“Imam sve što poželim, ali uvijek nešto mora faliti, a to je ljubav. Zaboravila sam kako izgleda biti zaljubljena”, kaže Renata te dodaje kako bi zbog Milana počela i raditi.

“On to zaslužuje. On se meni sviđa, to je to, ja mislim da je to dovoljno”, kaže Renata.


 

Komentari

Komentara


Foto: RTL screenshot

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close