Događanja

Rasprodana dva koncerta Miroslava Škore – Sokak bez imena! Treći koncert 19. veljače

Sokak bez imena predstavlja potpuno novi glazbeno-scenski koncept kantautora Miroslava Škore u kojem kombinira sve najbolje iz svoje karijere.
Na  sceni  će  nam  Škoro,  pjevač,  autor,  televizijski  voditelj,  diplomat,  koncert majstor i čovjek sa stavom, kroz svoj specifičan i šarmantan način ispričati priču o klincu iz Višnjevca čiji  su dalmatinski korjeni vodili  kroz život njegovu slavonsku dušu. Što su mu značili njegova majka i otac, obitelj, ravnica, blato i kamen? Kako ne zna svirati tamburu, ali je zna kititi. Zašto je njegova majka umjesto mobitela koristila prozor? Kako je proputovao svijet, stekao puno prijatelja i kumova i zašto tako dobro govori „zbrokanim lengvidžom“. Zašto je njegov stari mislio da Ameri nešto  muljaju  kad  su  se  spustili  na  Mjesec  i  kako  uloviti  štuku  na  mrtvog bandara…?
Kroz glazbenu priču koju će pričati 11 vrsnih glazbenika, što tamburaša, što rokera i Ladarice, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi,domovini, svojoj  kući,  konjima  i  drveću.  Pjesme  koje  je  pisao  sebi  i  drugima;pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se,nadali se, živjeli i umirali…
Cijena ulaznice: 110, 130, 150 kn
Ulaznice za koncert 19. veljače možete kupiti na blagajnama Lisinskog ili online ovdje.

Foto: Icv

Tekst: Lisinski
 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close