Događanja

Rasema se vratila kući u Donji Lapac: “Sve bi mi dao, samo ljubav i pažnju ne može dati”

Rasema se vratila kući u Donji Lapac i bacila se na posao: okrečila je cijelu kuću i uredila okućnicu


Rasema Vladetić nekoliko se puta okušala u emisiji ‘Ljubav je na selu’ kako bi pronašla srodnu dušu i s nekim dočekala starost. Zamalo je u tome uspjela u desetoj sezoni kada je osvojila srce Marka Skelina, no nakon snimanja njihova je veza pukla i Rasema se vratila u Donji Lapac, a Marko je nastavio samački život.

No Rasema, uporna kakva je – naime, svoju kuću izgradila je vlastitim rukama, podigla dvoje djece, i dan danas o svemu brine sama – odlučila je primiti sudbinu u svoje ruke pa se u 13. sezoni ‘Ljubav je na selu’ prijavila kao farmerica. Tada je na svom imanju ugostila Zvonka, Željana i Josipa, ponovno bez uspjeha.

Ipak, televizijska emisija koja spaja usamljene duše ipak joj je donijela ono što je tražila – da nije bilo ‘Ljubav je na selu’, Petar iz Ličkog Osika nikad ne bi znao da Rasema postoji i ne bi je poveo svojoj kući da mu bude žena, a upravo to se dogodilo krajem 2021. godine. Ipak, Rasema je sada za RTL.hr otkrila tužne vijesti – ljubav između nje i Petra je završila.

Evo me u Lapcu kod svoje kuće. Pukao je grom među nam jer ja ne mogu ostaviti sve ovo i biti kod njega. Mjesec dana ovdje kosim, krečim, njemu to ne paše, volio bi da sam tamo i čuvam kuću njemu, a ne mogu na obje strane raditi. Ovdje se izmorim, dođem tamo, čeka me i tamo i vrta i velika kuća…” kaže Rasema koja svoje imanje ne želi zapustiti.

“Kada sam ovamo došla, na prag su mi dolazili vukovi, čupala sam sama panjeve, napravila livadu. Trebalo mi je 10 godina muke da ovo uredim ii da samo ostavim to da ponovno zaraste? Ne mogu”, kaže Rasema te dodaje kako Petar za to jednostavno nema razumijevanja. No nije to jedini problem.

U Ličkom je Osiku, priznaje, bila prilično usamljena.

Njega nikad nema u kući, a očekuje od mene da sam stalno u kući. Jedva da popijem kavu zajedno i onda ode; ne znam ni gdje je ni šta je, nema ga, kad za večeru dođe, pojede, i u krevet se svali, nema razgovora uopće. Kaže ja sam tebe doveo da paziš na kuću. Ne ide to tako. Jesmo se mi zaljubili i voljeli, bio je prema meni fer i dobar i svi su bili prema meni odlični, ali ne ide to ovako i gotovo. Nema vremena za mene, koliko sam suza samo prolila… Dođe u kuću kao da nisi u kući, upali TV ili mobitel”, požalila se Rasema za RTL.hr.

Rasema ništa loše nije rekla o Petru, i dalje ga voli i poštuje, no kaže, teško da postoji šansa za pomirenjem. Imao je, kaže, dosad prilika da se popravi i pruži joj ono što joj najviše treba – ljubav i pažnja.

Prvi put sam u životu naišla na čovjeka koji nije škrt, sve bi mi dao, samo ljubav i pažnju ne može dati. Osjećala sam se kao uljez. Gledaš iz kuhinje proz prozor kako trava raste. Kida mi se srce, ali kad dođe granica da ne mogu više, kad mi pukne film, nema više povratka, može mi tu doći plakati i moliti i sve mu džabe. trpim koliko god mogu, ali kad pukne, gotovo”, kaže Rasema kojoj je u Osiku nedostajalo i društvo.

“Tamo nisam nikoga upoznala. Kod Petra nitko ne dolazi, ima kćer i s njom sam jako dobra, ona nas je stalno mirila, njega dovodila u red, ali to bude 2,3 dana dobro i onda opet po starom. Presjediti će vani cio dan, samo neće biti u kući. Ne pita ni kako sam“, ispričala je Rasema.

Otkako se vratila u Lapac, malo je živnula, usprkos tome što je imala mnogo posla.

“Okrečila sam, pokosila sve, namjestila šparhet, čekam da mi dođu drva… Do nedjelje ću odmarati, dotjerati se malo i doći k sebi od ovolikog posla”, kaže Rasema.

Želja joj je otići na more, no kaže, nema novca.

Nemam više novaca, potrošila sam na krečenja, moram drva platiti, nemam za more. Imam mnogo ponuda za smještaj, imam i prijateljice na moru, nije to problem, nego nemam za put”, kaže tužno Rasema, no smislit će ona već nešto. Sada prvo mora izliječiti slomljeno srce…


 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close