DogađanjaLika

Rasema posjetila Željana u Splitu: “Jako se proljepšao, grlili smo se kao u filmu!”

LJUBAV JE NA SELU

Farmerica je Donji Lapac zamijenila Splitom, gdje uživa na plaži, ali i s dragim ljudima

Rasema Vladetić, farmerica koju smo gledali u 13. sezoni emisije ‘Ljubav je na selu’, posjetila je Split gdje se druži s dragim ljudima, ali i s nepoznatim obožavateljima koji je, kaže za RTL.hr, salijeću.

Rasema je u Split otišla na odmor kod prijateljice Soke (koja je u emisiji Zvonka ‘bombardirala’ pitanjima o njegovim namjerama s Rasemom), susrest će se s kćeri. Vidjela se i sa Željanom, jednim od svojih kandidata.

Grlili smo se kao u filmu. Trčali smo jedno prema drugome kao Bahra i Valter u desetoj sezoni“, govori kroz smijeh Rasema, pa dodaje: “Željan se jako proljepšao!”

Njih su dvoje ostali dobri prijatelji, objašnjava Rasema.

“On je od svih kandidata bio jedini iskren”, kaže farmerica koju su ostala dvojica kandidata razočarala – Josip je u međuvremenu našao drugu, a Zvonku su smetale njene godine.

Sa Zvonkom nije u kontaktu


Pitali su je u kakvom je odnosu sa Zvonkom, koji joj se najviše svidio u emisiji.

“Nismo više u kontaktu. Makar, kada sam ja u emisiji rekla da nisam više zainteresirana, onda je kao njemu bilo žao, kao da ipak bi nešto… Ali ja nisam htjela. Poslije smo se čuli, pitao me zašto ga ne kontaktiram, a ja sam čula da ima drugu i ne želim ganjati tuđeg muškarca. Onda mi je za rastanak otpjevao tužnu pjesmu i to je bio kraj”, prepričava Rasema koja, priznaje, ipak žali što između njih nije bilo ničeg više.

Svidio mi se na prvi pogled. Da mi je uzvratio osjećaje, tu bi bilo svega. Ali smetale su mu moje godine. Govorio mi je ‘Selma, da si mlađa, odmah bih došao u Lapac po tebe'”, prisjeća se kroz smijeh Rasema.

Navijala za Bahru

Rasema je komentirala i ostale kandidate. Otkrila  je tako da ne vjeruje u ljubav između farmera Marijana Cerovca i Tajlanđanke Patty.

“Ja dobro procjenjujem ljude, a nju sam gledala i mislim da njena ljubav nije iskrena. Iskoristit će Marijana i ostaviti ga”, prognozira Rasema te dodaje kako je Bahra Zahirović prava žena za njega.

“On je i mene ganjao, ali nismo kliknuli. Preporučila sam mu Bahru. Ona je dobra žena. Da se nije pojavila Patty, odabrao bi Bahru. A vidjela sam i da se on njoj sviđa. Bili bi dobar par”, kaže Rasema. Čula je, kaže, i da je Neven postao tata: “Čestitam mu od srca, baš mi je drago što je sretan!”

Otkrila je i da ju je Olja Einfalt zvala na otvorenje svoje trgovine.

Zvala me, ali sam vozila kosačicu i nisam je razumijela. Ali nadam se da ćemo se vidjeti sad dok sam u Splitu. Ona je jako dobra žena”, kaže Rasema te dodaje kako su joj se još svidjele Mara i Julijana.

A ljubav?

Rasema je za RTL.hr otkrila da je još uvijek slobodna.

Bio je jedan gospodin kod mene da se upoznamo, ali nismo se nakon toga više čuli. On je htio ženu koja će mu prati, kuhati i peglati dok je on na poslu, a ja želim nekoga u penziji, nekoga s kim ću razgovarati, družiti se, provoditi vrijeme”, kaže Rasema.

Želimo joj da pronađe ono što traži!

 

Foto: Privatna fotografija

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close